Vizionar, showman, rebel: Elon Musk a fost desemnat „personalitatea anului 2021” de revista Time

Miliardarul Elon Musk, fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a fost desemnat “personalitatea anului 2021” de celebra revistă Time. Elon Musk este cel mai bogat om al lumii, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari.

Omul de afaceri visează să colonizeze planeta Marte în timp ce se află pe Pământ. “Vizionar, showman, rebel”, așa l-au descris cei de la Time pe Elon Musk, care nu consideră că este cel mai bogat om al planetei. “Cred că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este mai bogat decât mine. Eu nu pot invada alte țări”, a declarat, pentru Time, Elon Musk. De asemenea, revista Time i-a desemnat pe dr. Karikó, dr. Weissman, dr. Corbett și pe dr. Graham , cercetătorii care au dezvoltat vaccinurile împotriva COVID-19, “eroii anului 2021”

A devenit cel mai valoros producator de mașini din lume

Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de explorare spaţială SpaceX, precum şi al startup-ului Neuralink și al firmei de infrastructură The Boring Company.
Potrivit revistei Time, „Personalitatea Anului” reprezintă persoana sau grupul de persoane „care au influențat știrile sau viața noastră – în bine sau în rău – cel mai mult în decursul ultimului an”.
Cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari, Elon Musk (50 de ani) a primit această distincție pentru 2021, un an în care compania sa de mașini electrice Tesla a devenit cel mai valoros producator de mașini din lume, iar compania sa de rachete SpaceX a trimis în spaţiu primul echipaj exclusiv civil.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole