Vlad Voiculescu, comentariu ironic la averea de milioane a ministrului Rafila: „Toți medicii din România ar trebui să fie milionari, nu-i așa?”

Averea considerabilă a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, este subiect de ironii pentru fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Domnul Rafila declară că nu i se pare firesc ca funcționari plătiți „cu 1.000 de euro pe lună” să fie consiliați de consultanți cu mult mai scumpi decât atât. La prima vedere, pare de bun simț, ca mai tot ce spune domnul Rafila. Ruptura survine când între vorbele și faptele domnului Rafila, unde diferența este de la cer la pământ.

În cea de-a doua zi a scurtului meu mandat la MS mi-au căzut ochii pe un contract gras de consultanță din fonduri externe unde era chiar numele domnului Rafila, contract pe care nu l-a mai onorat după ce a ajuns parlamentar PSD. Nu cred deloc însă că acela era primul contract de consultanță din fonduri externe pe care îl primea domnul Rafila de la instituții publice sau din fonduri publice. Obrăznicia dânsului m-a făcut însă curios și am aruncat o privire pe declarația de avere și pe CV-ul dumnealui”, susține Voiculescu..

Averea lui Alexandru Rafila

Conform propriei declarații de avere, ministrul Sănătății are în conturi „modesta sumă” de 1.064.500 lei și 568.000 euro.

Le acestea se adaugă „câteva mici terenuri”: 2,3 hectare la Crevedia, 800mp la Otopeni, 1040mp la Râșnov, 1.420mp la Corbeanca.

La capitolul locuințe, are: Casa/Apartament de 127mp în Sectorul 1, alta de 140mp la Voluntari și de 330mp la Râșnov.

La toate acestea se adaugă acțiuni de 368.000 lei plus împrumuturi către prieteni și membri ai familiei cu 239.000 euro si 10.000 lei.

Ce este surprinzător este că deși averea este impresionantă, în CV-ul dumnealui apar EXCLUSIV slujbe la stat. Toți medicii din România ar trebui să fie milionari, nu-i așa?”, se întreabă ironic Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...