Vladimir Putin: „Fără nicio îndoială, ceea ce se întâmplă în Ucraina e o tragedie, dar…”

“Departe de a fi învins, Putin afirmă că intenționează să-și intensifice războiul în Ucraina”, titrează cotidianul american The New York Times.

NYT acordă atenție asupra recentelor convorbiri pe care cancelarul Austriei, Karl Nehammer, le-a avut cu președintele rus, afirmând că “oficialul austriac nu se arată doar pesimist în privința perspectivelor păcii, dar crede că Putin intenționează chiar să sporească brutalitatea războiului”.

Foarte interesante sunt declarațiile președintelui Putin, citate de un alt ziar american important, respectiv, The Washington Post: “Fără nicio îndoială, ceea ce se întâmplă în Ucraina e o tragedie, dar nu am avut de ales. Un atac împotriva Rusiei era doar o problemă de timp”.

„Operațiunea specială din Ucraina decurge conform planului”

Potrivit cotidianului moscovit Pravda, Putin acuză Kievul că “a abandonat acordurile convenite la Istanbul și a readus dialogul în impas”. În plus, Rosiiskaia Gazeta publică o declarație a președintelui Rusiei, potrivit căreia “operațiunea specială din Ucraina decurge conform planului”.

Aceeași publicație relatează și recentele discuții pe care președintele Putin le-a avut cu omologul său belarus, Aleksandr Lukașenko, când a spus că, cităm, “ostașii noștri protejează interesele Rusiei, protejează Rusia”.

1 COMENTARIU

  1. Cum ar trebui să fie citiți Dostoievski și Tolstoi în timpul războiului Rusiei împotriva Ucrainei?

    https://theconversation.com/how-should-dostoevsky-and-tolstoy-be-read-during-russias-war-against-ukraine-179932

    După cel de-al Doilea Război Mondial, criticul german Theodore Adorno a descris Holocaustul ca o lovitură profundă adusă culturii și filosofiei occidentale, ajungând chiar atât de departe încât să pună la îndoială însăși capacitatea ființelor umane de a „trăi după Auschwitz”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...