Plângere penală pe numele Primarului Capitalei, depusă cu câteva zile înainte de alegeri (VIDEO)

Vlad Voiculescu și Ana Ciceală, candidații care deschid lista de consilierii USR PLUS la Consiliul General al Primăriei Capitalei, depun o plângere penală împotriva primarului general Gabrielei Firea.

Alianța USR PLUS depune o plângere penală împotriva Gabrielei Firea pentru abuz în serviciu în legătură cu darea în plată a Satului Francez către Costică Constanda. Plângerea va fi însoțită de documente care dovedesc abuzul, conform Alianței

Declarațiile celor doi pot fi urmărite AICI.

„Am venit să depunem o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva Gabrielei Firea. Vorbim despre cazul Constanda și vorbim despre abuz în serviciu pentru încercarea dării în plată a unei suprafețe de teren care depășește cu mult valoarea cu care ar trebui să fie răscumpărată de primărie. Un abuz în serviciu pe care a încercat Gabriela Firea să-l facă în ultimele zile de mandat. Timp de cinci ședințe de Consilii a încercat să treacă această decizie. E un lucru impartonabil. Suntem cu câteva zile înainte ca mandatul Gabrielei Firea să se termine”, a declarat Vlad Voiculescu, în fața sediului DNA.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole