OFICIAL: Vot unanim în Biroul Executiv al liberalilor pentru Nicolae Ciucă!

Președintele PNL, Florin Cîțu, l-a propus joi, pe Nicolae Ciucă, în ședința BEX care se desfășoară la ora transmiterii acestei știri, drept candidat PNL pentru funcția de premier. S-a votat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă, în unanimitate.

Puterea.ro a făcut publică informația că există un acord între liderii viitoarei coaliții de guvernare în ceea ce-l privește pe Nicolae Ciucă încă de la începutul acestei săptămâni.

Deşi aseară Florin Cîţu, preşedintele PNL, spunea foarte clar că nu se va convoca această şedinţă şi că el este cel care rămâne propunerea de premier din partea Partidului Naţional Liberal, azi-noapte a avut loc o discuţie, aprinsă înţelegem, între liderii PNL şi Florin Cîţu, astfel că în această dimineaţă a fost convocată această şedinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...