Vremea rea a dat peste cap Capitala: 17 copaci și 2 stâlpi de electricitate, căzuți

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU)  a anunțat că în cursul zilei de luni, ninsoarea abundentă și intensificările vântului au produs efecte în 11 județe și în Municipiul București.

Cele 11 județe afectate de vremea rea sunt Argeș, Buzău, Constanța , Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Gorj, Olt, Prahova, Teleorman și Vâlcea.

Pompierii au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din 4 curți, 1 anexă, 2 subsoluri și 1 stradă. Totodată, vântul puternic a doborât 30 copaci, 5 stâlpi de electricitate și mai multe cabluri electrice, fiind avariate 11 autoturisme.

De asemenea, misiunile din teren au presupus și deblocarea a 3 autovehicule derapate, din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare.

Ca urmare a vremii nefavorabile și traficul rutier a fost temporar afectat pe 1 drum național ( DN 67/VL ) și 4 drumuri județene ( DJ 703 E – AG, DJ 203G – BZ, DJ 411 – GR și DJ 601 A – GR ), din cauza unor stâlpi/copaci căzuți pe carosabil și a unui autovehicul derapat.

Cele mai multe efecte au fost înregistrate în municipiul București, unde pompierii militari au intervenit pentru degajarea a 17 copaci, 2 stâlpi de electricitate și 1 cablu, fiind avariate 9 autoturisme.

De asemenea, din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în Porturile Constanța Nord, Constanța Sud, Midia și Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...