Wizz Air introduce o nouă rută de zbor în România

Compania aeriană Wizz Air va opera, începând din 27 martie, o nouă rută în România. Prețul biletelor pornește de la 99 de lei.

Din data de 27 martie, Wizz Air va relua zborurile pe ruta Iași-Berlin. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar prețurile pornesc de la 99 de lei.

„Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, așa că nu este surprinzător faptul că orașul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii. În același timp, Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue”, se arată în comunicat.

Printre principalele atracții ale Berlinului se numără și cel mai mare magazin universal din Europa continentală, dar și cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...