Zboruri ieftine spre New York, Punta Cana sau Miami, de la 465 de euro dus-întors

Zboruri ieftine. Asta ne dorim cu toții. Zboruri cât mai ieftine. Continentul american este destul de evitat de către turiștii români, din cauza prețurilor piperate ale biletelor de avion. Cine caută, însă, și profită de promoțiile companiilor aeriene, poate zbura pe ruta București – New York și retur, cu 465 de euro, cu bagaj de cală și taxe incluse.

Compania aeriană KLM a lansat campania “Real Deal Days’’, prin itnermediul căreia a redus prețul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 70 destinații din SUA, Canada și Caraibe campania fiind valabilă pentru biletele achiziționate până pe 25 ianuarie 2023. Perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii iunie 2023, anunță operatorul aerian.

Vedetele acestei promoții sunt destinațiile din SUA – New York de la 465 EUR, Miami și Orlando de la 550 EUR, San Francisco și Los Angeles de la 636 EUR, Las Vegas de la 639 EUR, Canada – Toronto și Montreal de la 505 EUR, Caraibe – St Martin de la 752 EUR, Aruba de la 793 EUR și Bonaire de la 784 EUR.

Tarifele au toate taxele incluse şi sunt pentru zboruri dus-întors din Bucureşti către destinaţiile vizate.

New York SURSA FOTO: Pixabay.com

Zboruri ieftine din București la Montreal și Cancun, de la 508 euro

Zboruri ieftine din România în America a, găsit și la Air France. Compania Air France a lansat campania “Rendez-Vous”, unde pasagerii au la alegere peste 60 de destinații la preţuri reduse cu până la 40%.

 Campania este valabilă pentru biletele achiziționate până pe 25 ianuarie 2023. Perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii iunie 2023.

Cancun SURSA FOTO: Pixabay.com

Până pe 25 ianuarie românii pot opta pentru bilete de avion către SUA si Canada- New York de la 499 EUR, Miami de la 554 EUR, San Francisco și Los Angeles de la 669 EUR, Montreal – de la 508 EUR, ASIA – Hong Kong 637 EUR, Singapore – 667 EUR, Mexic – Cancun de la 632 EUR. În promoție mai sunt incluse și destinații exotice din zona Caraibelor – Punta Cana de la 683 EUR și Saint Martin de la 752 EUR.

Tarifele au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti către destinaţiile vizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...