Sute de câini înfometați și periculoși mișună pe străzile din București

Pe străzile din București sute de patrupede mișună înfometate, asta după ce în anii trecuți hingherii au strâns de pe străzile Bucureștiului sute de câini fără stăpân.

Doar nenorocirile mai pot schimba ceva în Bucureștiul urban. În anul 2013, după ce Ionuț, un copil de doar 4 anișori a fost atacat și omorât de o haită de câini maidanezi în zona Parcului Tei, ample acțiuni de prindere a câinilor vagabonzi s-au desfășurat în București.

La 10 ani distanță, avem același caz, unde, o maratonistă a fost mâncată de vie de câinii maidanezi, în zona Lacul Morii, aceasta mai fusese atacată o dată de câinii maidanezi în aceeași zonă, în urmă cu un an, însă autoritățile nu au făcut aproape nimic în acest sens.

Mai mulți bucureșteni s-au plâns că patrupedele au reapărut pe străzile din București, în zonele Doamna Ghica, Herăstrău, Tineretului, Lumea Copiilor, Calea Floreasca și Piața Victoriei. Nu este o reală problemă prezența lor, ci doar că unii dintre ei sunt înfometați și foarte periculoși.

Cine era Ana Daraban, femeia omorâtă de câini la Lacul Morii

Ana Daraban, femeia omorâtă de o haită de câini maidanezi la Lacul Morii era un suflet bun, cu multă speranță, care alerga pentru cazuri umanitare și campanii de întrajutorare.

La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă!

O femeie de 44 de ani a fost omorâtă în această dimineață de o haită de câini maidanezi la Lacul Mori, este Ana Daraban, o maratonistă din București care alerga pentru cauza nobile și campanii de întrajutorare.

Ana Daraban a mai fost atacată de câinii maidanezi

Maratonista nu este la primul astfel de incident, anul trecut a mai fost atacată de câinii maidanezi în zona Lacului Morii și a necesitat mai multe operații pentru a-și reveni la normal.

Totuși, chiar și așa, câinii maidanezi au fost lăsați de izbeliște. Hingherii au venit de 2-3 ori în locația respectivă cu două cuști, însă nu au capturat foarte mulți câini, pe motiv că zona este foarte întinsă, iar ei nu îi pot captura pe toți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...