Zona Dorobanți – Victoria și Clotilde Armand, sub asediul ciorilor

De câteva săptămâni, când se lasă seara ai senzația că pe mai multe străzi din Sectorul 1 se filmează un nou episod din thrillerul ”Păsările” regizat de Alfred Hitchcock.

”Ciorile își caută hrana acolo unde există gunoaie”

La două-trei zile stoluri uriașe de ciori aterizează în copacii din zona Dorobanți- Calea Victoriei. Practic, când se lasă seara copacii sunt împodobiți de ciori care mai de care mai gălăgioase, mai ceva decât bradul de Crăciun, de parcă ai fi în filmul lui Hitchcock.

Numai că asediul miilor și zecilor de mi de ciori nu are loc în golful Bodega din California unde s-a filmat thrillerul ”Păsările” ci pe străzile cu numele de capitale Paris, Tokyo, Roma, Washington, Londra și Braziliei.

Adică, chiar și pe strada unde locuiește edilul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, al cărui nume nu îl facem public din motive bine întemeiate. De ce are loc această invazie de ciori în această zonă selectă a Capitalei?

”Pentru că aceste păsări sunt în căutare de hrană și ele își caută hrana acolo unde există gunoaie. Iar în Sectorul 1 se știe că au fost mari probleme cu ridicatul gunoaielor. Așa se explică prezența în această perioadă a unui număr foarte mare de ciori în această zonă din Capitală”, a precizat pentru PUTEREA un reputat specialist în ornitologie și habitat de la Comisia Europeană.

Rămâne de văzut ce măsuri va lua edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru alungarea stolurilor de ciori care asediază această zonă a Capitalei și crează un mare disconfort locuitorilor?

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole