14.000 de lucrări, un singur artist: În București se deschide azi cea mai mare expoziție temporară de artă

În București se deschide cea mai mare expoziție temporară de artă cu peste 14.000 de lucrări semnate de un singur artist: pictorul român Cristian Daniel Sabin Vasile. 

„The Art of C.D.S.V.” este mai mult decât o expoziție, este un univers de culoare în care bucureștenii sunt invitați în perioada 19 – 21 mai. Expoziția este cea mai mare din lume, ca număr de opere de artă semnate de un singur artist.

Pictorul român, Cristian Daniel Sabin Vasile este cel mai prolific artist român și al treilea cel mai prolific artist la nivel Mondial. Lucrările lui au ajuns la New York, Tokyo, Londra, Paris. În perioada pandemiei artistul a lucrat permanent pentru a pregăti acest eveniment record și își așteaptă publicul pentru a trăi o experiență unică, ca o călătorie în lumea simbolurilor abstracte, frumuseții, combinațiilor spectaculoase de culoare.

Observă, trăiește, iubește și experimentează

Artistul investește culoarea cu calități spirituale, sensibilizează, concentrează și redă aspecte inspirate din realitate, din ceea ce observă, trăiește, iubește și experimentează’’, spune curatorul Ana Canpean.

Fiind un artist original atât prin forma de exprimare, cât și prin tehnicile de lucru, Sabin Vasile este un reprezentant prolific al stilului Abstract figurativ pop art. În această expoziție uriașă a adunat lucrări din colecțiile sale, cu nume pe care vă invităm să le descoperiți singuri, dacă veți vizita expoziția.

Vernisajul expoziției are loc pe data de 19 mai, ora 17.00, Bulevardul Expoziției 52-54, în incinta Centrului Comercial, Pavilionul nr.5. Expoziția poate fi vizitată în perioada 20-21 mai , între orele 10:00-21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...