22 de locuri de joacă din București, reabilitate. Parcurile vizate de municipalitate

Echipamentele de la 22 de locuri de joacă din șapte dintre cele mai importante parcuri ale Capitalei vor fi reabilitate, fiind deja inițiate procedurile de licitație publică.

Conform primarului general, Nicușor Dan, a fost lansată procedura de consultare a  pieței pentru  furnizarea și montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă în parcurile administrate de ALPAB.

„Vom înlocui echipamentele din 22 de locuri de joacă, amplasate acum mai bine de 10 ani și pentru care reparațiile nu mai reprezintă o soluție”, susține Dan.

Acestea se află în parcurile Herăstrău, Cișmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi și Băneasa.

Data până la care se pot depune ofertele este 20 iunie, iar propunerile vor fi analizate până la data de 4 iulie.

În paralel, angajații Primăriei Capitalei lucrează la caietul de sarcini pentru achiziționarea serviciilor de reparații pentru  alte 19 locuri de joacă din parcurile pe care le administrează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...