84 de polițiști descind din poartă în poartă la Sintești

Zeci de polițiști au descins la Sintești, satul în care o grenadă a fost găsită în poarta unei familii. Poliţia face verificări în mai multe dosare de trafic de droguri, evaziune fiscală, furt de curent electric şi deşeuri.

Astfel că dis-de-dimineață, 84 de polițiști ilfoveni de la subunitățile din teritoriu și structurile de ordine publică, rutieră, investigații, criminale, economic, arme și muniții, acțiuni speciale și criminaliști acționează în sistem integrat împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu, jandarmi și lucrători ai unei societăți de energie electrică au descins la mai multe locuințe.

Acțiunea de amploare a polițiștilor are loc la scurt timp după ce au fost găsite branșamente ilegale. Mai exact, mai mulți localnici ar fi învățat cum să pună firele de electricitate astfel încât să nu deranjeze nici contoarul, să aibă și ei curent. Toată lumea să fie mulțumită, mai puțin compania de electricitate.

Sunt căutați de asemenea, suspecții din cazul cu grenada artizanală. Se fac totodată şi verificări de mediu, pentru depistarea celor cu arderi ilegale ce poluează constant zona. 

Reamintim că, în urmă cu câteva zile a fost alertă în localitatea ilfoveană Sintești, după ce un bărbat a găsit o grenadă legată pe propriul gard. Grenada nu ar fi fost, însă pusă întămplător, ci vizat de atac ar fi fost unul dintre cei mai cunoscuți infractori din localitate.

Este vorba mai exact de Mihai I., un personaj bine cunoscut de autoritățile ilfovene. Acesta ar fi unul dintre liderii așa-zisei mafii a deșeurilor.

Fostul bulibașă a ajuns în atenția autorităților, după ce ar fi preluat cantități uriașe de anvelope care ar fi trebuit distruse în condiții speciale, dar care au fost arse pe câmp.

În prezent, fostul bulibașă face obiectul unui proces în care ar fi fost deja condamnat, în prima instanță, la 11 ani de detenție. În localitate, acesta este cunoscut drept o persoană rău platnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...