Cine este medicul lui Donald Trump și ce legături are cu România

Publicat: 02 oct. 2020, 13:23, de Eva Mihai, în Internațional , ? cititori
Cine este medicul lui Donald Trump și ce legături are cu România
donald trump

Sean Conley, veteran al marinei americane, este medicul care îl va supraveghea și îl va trata pe președintele american Donald Trump, recent diagnosticat cu coronavirus. Neașteptat poate, dar pe medicul american îl leagă câteva lucruri de România.

 „Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară(…)Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere, în timp ce îşi revine şi vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor”, a spus dr. Sean Coney,citat de Mediafax.

Veteranul Sean Conley a participat la salvarea militarilor români, în operaţiunea ISFA. În anul 2014, acesta a fost medaliat de Statul Major General Român, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei României.

Anul în care a fost medaliat a fost cel în care veteranul a salvat viaţa unui soldat român din cadrul Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri”, care a fost rănit de un dispozitiv exploziv improvizat.

Citește și

Autor