Un tânăr cu depresie și-a omorât bunica în bătaie

Publicat: 08 feb. 2022, 15:45, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Un tânăr cu depresie și-a omorât bunica în bătaie

Un tânăr de 21 de ani din localitatea suceveană Capu Codrului a ajuns la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, după ce și-a omorât bunica în bătaie.

Cosmin N. locuia în aceeași casă și-n aceeași curte cu bunica sa, în vârstă de 69 de ani, care și avea, de multă vreme, grijă de el.

Părinții săi lucrau de mai mulți ani în străinătate și tânărul făcuse o depresie destul de severă, pentru care a fost la medic și lua tratament.

Părea că boala e ținută sub control. Da, fără niciun motiv, el a intrat sâmbătă noapte în camera în care femeia, bunica sa, dormea, și a luat-o la bătaie. Loviturile puternice pe care i le-a administrat au dus, în scurt timp, la decesul femeii.

Când a văzut-o moartă, Cosmin N. a sunat la 112 și s-a autodenunțat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea sa pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acum, instanța a decis ca tânărul să nu ajungă în penitenciar, ci să fie internat provizoriu la psihiatrie.