Simona Halep, învinsă de Arina Sabalenka înaintea turneului de la Indian Wells

Publicat: 09 mart. 2022, 10:42, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Simona Halep, învinsă de Arina Sabalenka înaintea turneului de la Indian Wells

Simona Halep (30 de ani, locul 26 WTA) a fost eliminată, marţi, în primul tur al competiţiei demonstrative organizate înaintea turneului de la Indian Wells.

Halep a fost învinsă cu scorul de 10-7 de Arina Sabalenka (locul 3 WTA) din Belarus, în sferturile de finală ale competiţiei.

Împotriva Arinei este foarte greu să joci fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor, este întotdeauna o plăcere să joc aici, la Indian Wells, aşa că vă mulţumescu tuturor! Este foarte special şi emoţionant, pentru că la începtul carierei mele am câştigat turneul şi a fost imens pentru mine la acea vreme. Este întotdeauna o plăcere, sper să am alte amintiri plăcute de aici„, a spus Halep, după meci.

Americanca Amanda Anisimova (locul 43 WTA) a câștigat competiţia şi premiul de 150.000 de dolari, după ce a trecut în finală, tot cu 10-7, de grecoaica Maria Sakkari (locoul 6 WTA). Anisimova, născută în SUA din părinţi ruşi, va dona o parte din premiul ei victimelor războiului din Ucraina.

Turneul de la Indian Wells începe miercuri, iar Simona Halep va evolua în manşa a doua cu învingătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia), numărul 52 mondial, şi americanca Elvina Kalieva, locul 317 mondial.