Ilie Năstase a fost din nou prins băut la volan. „Nu mai ai voie să bei două beri, plec din țară!”

Publicat: 18 nov. 2022, 10:10, de Cezar Amariei, în Orașul meu , ? cititori
Ilie Năstase a fost din nou prins băut la volan. „Nu mai ai voie să bei două beri, plec din țară!”

Fostul număr 1 mondial la tenis a fost din nou prins băut în trafic, după ce în trecut s-a ales cu dosar penal din acest motiv. Spre deosebire de alte dăți, Năstase nu a mai făcut scandal dar a amenințat că pleacă din România pentru că „nu mai ai voie să bei două beri!”.

Năstase a fost oprit pe o stradă din Sectorul 1 și s-a descoperit că avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile și o amendă de 1.305 lei.

Contactat de Libertatea, fostul tenisman a spus că a „băut două beri” și că va pleca din România.

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”, a afirmat Ilie Năstase.

Citeşte întreaga ştire: Ilie Năstase, prins băut la volan. Fostul tenismen: „Nu mai ai voie să bei o bere. Plec din România”

În 2018, tot în noiembrie, fostul tenismen Ilie Năstase a fost oprit pentru un control de rutină, însă acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. A început să înjure organele competente și a devenit recalcitrant, motiv pentru care acesta a fost încătușat și dus şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice, dar a refuzat colaborarea.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.