Închisoare cu executare pentru o bonă care a furat o valiză cu bani

Publicat: 22 nov. 2022, 09:10, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Închisoare cu executare pentru o bonă care a furat o valiză cu bani

O bonă din județul Suceava a furat peste 35.000 de euro de la familia care a angajat-o. Acum, femeia va trebui să suporte consecințele și să stea 3 în închisoare.

Însă, sentința dată de Judecătoria din Suceava a fost atacată prin apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Suceava, unde este așteptată pronunțarea sentinței finale. Cel mai probabil, sentința finală se va pronunța la 29 noiembrie 2022.

Femeia a dat spargerea în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie 2018, când a fost angajată ca bonă la o familie. În podul locuinței, familia avea într-o valiză, economiile a două familii. Banii erau puşi într-o cutie metalică cu capac, care se afla la rândul său într-o pungă din plastic.Punga se afla într-un geamantan de voiaj, care la rândul său era asigurat cu două sisteme care se încuiau cu cheia.

Nu a durat mult, iar familia a constatat lipsa banilor. Atunci a fost momentul când autoritățile au fost alertate. Femeia a recunoscut atunci că a furat bani, însă nu și bijuteri.

Însă, trimisă în judecată, femeia nu a mai recunoscut acuzațiile aduse. În urma procesului judecat la Judecătoria Suceava, femeia a fost găsită vinovată și condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru furt.