O bătrână de 84 de ani din Giurgiu a fost violată de un vecin

Publicat: 15 dec. 2022, 15:15, de Corina Matei, în SOCIAL , ? cititori
O bătrână de 84 de ani din Giurgiu a fost violată de un vecin
Arest

Un apel la 112 anunța, miercuri noapte, că o bătrână de 84 de ani a fost violată. În scurt timp, a fost găsit autorul: un vecin, în vârstă de 49 de ani.

Polițiștii giurgiuveni anunță că miercuri, 14 decembrie, în jurul orei 21.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a agresat fizic și a violat-o pe vecina sa, o femeie, de 84 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

”În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, la data de 14 decembrie a.c., ora 18.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, unde ar fi lovit-o și ar fi întreținut raporturi sexuale, fără voința acesteia.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana în cauză a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.

La data de 15 decembrie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri procedurale.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu” – precizează reprezentanții IPJ Giurgiu.