HOROSCOP zilnic. Ce teme ne dă Mercur retrograd?

Publicat: 29 dec. 2022, 09:02, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
HOROSCOP zilnic. Ce teme ne dă Mercur retrograd?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, joi 29 decembrie 2022. Mercur intra in retrograd in Capricorn. El porneste astfel un ciclu de trei saptamani in care ne va fi mai bine sa ne concentram pe chestiuni vechi decat sa incercam sa ne lansam in noi proiecte.
Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Indiferent cat de multa furtuna se pare ca te-ar putea scoate din aria de control, vei fi in stare sa te descurci cu orice. Ai incredere in natura ta bine infipta cu picioarele in pamant. Exista un motiv pentru care iti planifici cu atentie miscarile chiar daca mai lent. Azi e una din acele zile in care iti vei vedea recompensele pentru actiunile sustinute, in special in iubire, frumusete si in emotiile tale cele mai adanci.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O impamantare solida iti este foarte importanta azi. Inimile pot fi cucerite sau frante, depinde cat de bine iti joci cartile. Tine minte ca cel ce castiga cursa este cel ce avanseaza incet dar sigur si perseverent. Toata vorbaria din lume nu te duce nicaieri daca nu e sustinuta de actiuni. Azi este despre calitate si fapte. Eforturile superficiale duc la rezultate superficiale.


Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lasa-ti instinctele hranitoare sa straluceasca. Bazeaza-te pe al saselea simt pe care il ai. Daca lucrurile devin mai dure, tine minte ca tu ai abilitatea sa iti mentii calmul si sensibilitatea. Nu doar ca este un instrument extrem de important, dar este esential pentru a mentine orice tip de stabilitate a oricarei situatii. Ramai realist si cu picioarele pe pamant. Sanatatea ta mentala depinde de asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-zilnic-horoscop-3/horoscop-zilnic/