Cum arată soția lui Victor Pițurcă, înșelată 16 ani cu Vica Blochina. Maria le crește acum și copilul

Publicat: 17 ian. 2023, 12:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum arată soția lui Victor Pițurcă, înșelată 16 ani cu Vica Blochina. Maria le crește acum și copilul

Maria, soția lui Victor Pițurcă, este femeia care a închis ochii timp de 16 ani la aventura fostului antrenor cu Vica Blochina. Recent, Maria Pițurcă a împlinit 62 de ani, iar Alexandru Pițurcă a postat pe Instagram o imagine cu mama și sora sa.

Pe Victor Pițurcă îl știe toată lumea, însă mai puțin cunoscută este soția sa, Maria. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani și oricât de mult timp ar trece de atunci, memorabilă rămâne relația paralelă pe care Piți a avut-o cu Vica Blochina.

Maria a ales să-și ierte soțul și să păstreze familia intactă, în ciuda faptului că Victor Pițurcă are, așa cum se știe, și un copil cu Vica.

Maria Pițurcă are acum grijă și de fiul Vicăi Blochina

În prezent, Maria Pițurcă are grijă de Edan, fiul lui Victor și al Vicăi Blochina. Băiatul, în vârstă de 14 ani, a decis să se mute cu tatăl său.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat.

Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună’a declarat Vica.

Vica: „Dacă Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el”

În anul 2011, Vica l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității și a câștigat. După ce s-a demonstrat că Edan este fiul său, judecătorii l-au obligat pe Victor Pițurcă să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni’, a declarat Vica acum ceva timp.