Șerban Huidu, la 11 ani de la accidentul în care a ucis trei oameni: „La tribunal, eu am pledat vinovat”

Publicat: 26 ian. 2023, 15:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Șerban Huidu, la 11 ani de la accidentul în care a ucis trei oameni:

Șerban Huidu a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D despre accidentul în care a ucis trei oameni, acum 11 ani. Fostul prezentator al Cronicii Cârcotașilor a rememorat tragedia pentru care a primit patru ani de închisoare cu suspendare și a dat asigurări că la vremea aceea a pledat vinovat.

Șerban Huidu spune că în fața judecătorilor a pledat vinovat, pentru comiterea accidentului, recunoscând că este responsabil pentru moartea celor trei victime.

„La tribunal eu nu am pledat nevinovat. Eu am pledat vinovat”, a afirmat Șerban Huidu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, care va fi difuzată duminică.

Huidu recunoaște că evenimentele tragice prin care a trecut l-au făcut să renunțe la cârcotelile din celebra emisiune pe care o prezenta cu Mihai Găinușă. Totodată, a avut momente când s-a gândit dacă să renunțe total la televiziune.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Întrebat dacă și-a revenit după tragedia pe care a comis-o acum 11 ani, Șerban Huidu a dat un răspuns ambiguu.

„Cred că m-am recuperat cât am putut”, a răspuns Șerban Huidu.

Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu, realizat al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi.

Un an mai târziu, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, soldat cu 3 morți în mașina avariată.