Cum arată modelul care a făcut 1,2 milioane de dolari pe OnlyFans în 6 ore

Publicat: 08 feb. 2023, 20:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum arată modelul care a făcut 1,2 milioane de dolari pe OnlyFans în 6 ore

Toată lumea se întreabă cum arată modelul căruia i s-a dus vestea pe internet că a făcut 1.2 milioane de dolari pe OnlyFans în doar 6 ore. Între timp a câștigat 50 de milioane de dolari și a doborât toate recordurile site-ului respectiv, destinat adulților.

Bhad Bhabie din SUA, pe numele ei real Danielle Peskowitz Bregoli, a devenit cunoscută cu ajutorul unei emisiunii în care a apărut pentru a discuta relația precară pe care o avea cu mama ei. După ce a devenit cunoscută s-a lansat în muzică, dar cu adevărat celebră a ajuns după ce și-a făcut cont pe OnlyFans.

Nu-i rău pentru șase ore. Am nenorocit recordul OnlyFans”, a scris Danielle pe Instagram, după ce a câștigat 1.2 milioane de dolari în 6 ore.

Cum a reușit să câștige modelul atâția bani

Bhad Bhabie susține că, în principal, face bani din conversațiile private de pe site, nu atât din postările ei, iar clienții sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani.

Ea oferă abonamente de 23.99 de dolari pe lună pentru acces la fotografii și video-uri pe pagina ei de OnlyFans, potrivit impact.ro.

În aprilie anul trecut, Bhabie a folosit contul ei de Instagram pentru a posta o listă cu câștigurile ei colosale de pe OnlyFans, de 16,3 milioane de dolari de la abonați, 161.000 de dolari din tipsurile de la abonați și 25,5 milioane de dolari din chaturile private.

În total, ea a obținut un câștig brut de 52 de milioane de dolari și net de 43 de milioane de dolari.