Descinderi acasă la medicul lui Maradona

Publicat: 29 nov. 2020, 18:30, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Descinderi acasă la medicul lui Maradona

Duminică oamenii legii au descins la locuința medicului care l-a operat pe regretatul Diego Maradona. Percheziții au avut loc și la clinica medicului Leopoldo Luque.

Leopoldo Luque a fost medicul personal al lui Diego Maradona. Perchezițiile au loc la puțină vreme după moartea regretatului fotbalist.

Medicul este cercetat în cazul decesului lui Diego Maradona. Conform presei argentiniene, medicul s-ar fi certat cu pacientul său chiar cu câteva zile înainte de moartea legendei fotbalului.

Acnhetatorii încearcă să afle dacă medicul a fost neglijent în tratarea lui Diego Maradona sau dacă tratamentul nu i-a fost administrat corespunzător.

Diego Armando Maradona a murit după ce a suferit un stop cardiorespirator miercuri, în timp ce se afla la domiciliul său din cartierul San Andrés, în orașul Tigre. Starul argentinean se recupera după o intervenție chirurgicală pe creier pe care a suferit-o în urmă cu câteva zile. Avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, a lansat mai multe acuzații grave după moartea acestuia. Acesta acuză că medicii nu l-au băgat în seamă pe fostul sportiv.