CNAIR, semnal de alarmă pentru șoferi! Nu vă urcați la volan în aceste condiții

Publicat: 08 ian. 2021, 17:10, de Mihaela Ionescu, în ACTUALITATE , ? cititori
CNAIR, semnal de alarmă pentru șoferi! Nu vă urcați la volan în aceste condiții
iarnă, zăpadă, frig, meteo, ger

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)  le recomandă conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent și să adapteze viteza la condiţiile din trafic.

De asemenea, CNAIR a îndemnat șoferii să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

CNAIR aminteşte că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben pentru perioada 8 ianuarie, ora 12:00 – 9 ianuarie, ora 04:00, care vizează ninsori însemnate cantitativ în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi local în Oltenia, nord-vestul Munteniei, precum şi în sudul şi sud-estul Transilvaniei, potrivit comunicatului CNAIR.

″În acest context, toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, se precizează într-un comunicat al Companiei de Drumuri.