Nadia Racz, fostă adjunctă de la ITM Bihor a fost amendată, după ce a criticat ținuta procurorului DNA

Publicat: 15 mai 2024, 16:04, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Nadia Racz, fostă adjunctă de la ITM Bihor a fost amendată, după ce a criticat ținuta procurorului DNA

Fosta adjunctă de la ITM Bihor s-a ales cu o amendă în valoare de 3.500 de lei, după ce a criticat ținuta procurorului DNA. Este vorba, mai exact, de Nadia Racz care a făcut câteva comentarii vis-a-vis de barba şi blugii procurorului DNA Radu Alba, care o anchetase.

Potrivit informațiilor din presa locală,  Nadia Racz a contestat la Tribunalul Bihor sancţiunea primită pentru „atitudine ireverențioasă”, susţinând că a criticat ţinuta anchetatorului pe „un ton matern”, „de recomandare”, iar acum a primit verdictul, însă nu chiar pe placul ei. În urma contestării, instanța a decis să-i micșoreze amenda la 1.000 de lei.

Totul ar fi început în timpul anchetei, când Nadia Racz i-ar fi reproșat procurorului DNA Radu Alba că „arată mahmur, e netuns, cu barba prea mare, are blugi uzaţi şi tricou care îi atârnă”. Spectacolul pe această temă a continuat și în sala de judecată, când avocatul acesteia a declarat că femeia n-a vrut să-l jignească, ci i-a făcut o recomandare anchetatorului, pe „un ton matern”.