A apărut AVATAR 2, după 13 ani! Ce înseamnă „Te văd”, salutul de pe planeta Pandora

A apărut, în sfârșit, AVATAR 2, la 13 ani de la lansarea primei părți! „Avatar: The Way of Water” este numele filmului regizat de James Cameron, care te teleportează din scaunul de la Imax în universul Pandora, printr-o tehnologie revoluţionară 3D. Iar salutul „Te văd” este una dintre cele mai frumoase și mai puternice fraze din film!

Pelicula „Avatar: The Way of Water”, continuarea mult aşteptată a filmului inovator „Avatar”, a fost apreciată de criticii de film, care s-au declarat uimiţi încă o dată de măiestria vizuală a regizorului James Cameron, relatează Reuters.

„Avatar” rămâne pelicula cu cele mai mari încasări din toate timpurile – peste 2,9 miliarde de dolari obţinuţi în urma vânzărilor de bilete la nivel mondial. Rămâne de văzut dacă și „Avatar: The Way of Water” se va bucura de același succes.

Citește și: Frumoasa împărăteasă Sissi. A avut o viață de film

Shawn Robbins, analist principal la revista de specialitate Box Office Pro, preconizează că filmul va obţine cel puţin 150 de milioane de dolari din vânzarea de bilete în Statele Unite şi Canada în primul său weekend pe marile ecrane. Filmul este distribuit de Walt Disney Co.

Utilizând o tehnologie 3D mai avansată, filmul are în centrul său creaturile acvatice de pe luxurianta planetă Pandora, iar toți cei care văd filmul se întreabă ce înseamnă salutul „Te văd” al civilizației Na’vi.

Ce înseamnă „Te văd”, salutul de pe Pandora

„Te văd”, în limbajul nativilor Pandora, exprimă conexiunea completă cu celălalt, știind să-i percepi esența, natura interioară și, prin urmare, Sufletul.

„Te văd” indică contactul dintre Suflete, tăcerea în care nu este nimic de adăugat, instantaneul inexpresibil în care totul este deja exprimat.

Dacă am fi capabili să-l „vedem” pe celălalt, la fel ca Na’vi-ul lui Pandora, am putea depăși diferențele rasiale, religioase, politice și ideologice.

„Înseamna să vedem în fiecare persoana pe care o întalnim, un Avatar, un spirit care si-a luat un corp pentru a experimenta această realitate.

TE VĂD așa cum ești în adâncurile tale, acolo unde trăiește sufletul tău.

TE VĂD fără să te judec, fără să te acuz.

TE VĂD fără să aștept nimic de la tine, deoarece așteptările și proiecțiile mele te-ar putea afecta și îți pot întuneca identitatea.

TE VĂD pentru că știu deja că ești o ființă completă și perfectă.

TE VĂD, este modul meu de a te iubi necondiționat și astfel îți permit să te vezi și să te iubesti si tu, așa cum ești. TE VĂD ! … Mă vezi?”, sunt câteva explicații care circulă pe rețelele de socializare.

Patru continuări sunt planificate în franciza „Avatar”

Patru continuări sunt planificate în franciza „Avatar” până în 2028 şi ele urmează să fie lansate din doi în doi ani. Cele patru continuări programate în cadrul francizei „Avatar” beneficiază de un buget estimat la aproximativ 1 miliard de dolari, iar regizorul canadian a insistat recent că „The Way of Water”, a doua producţie după „Avatar” (2009), va trebui să fie „al treilea sau al patrulea film cu cele mai mari încasări din istorie” doar pentru a-şi acoperi cheltuielile de producţie.

Lansat în urmă cu 13 ani, „Avatar” se situează în fruntea filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu peste 2,9 miliarde de dolari americani obţinuţi în urma vânzărilor de bilete la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...