A fost inaugurată prima pistă de alergare pe o clădire rezidențială din România

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management a inaugurat în Capitală prima pistă de alergare pe un complex de clădiri rezidențiale din România. Aceasta a fost creată după standardele certificate de Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism.

Potrivit managerilor de proiect de la Brisk Group, coordonatorii proiectului, Cătălin Podgoreanu și Călin Sperchez, pista alergare a fost construită în trei săptămâni, la ea muncind o echipă de șase oameni care au avut de acoperit cu 11 tone de tartan o suprafață totală de peste 800 mp.

Investiția se ridică la 150.000 de euro, iar pista de alergare acoperă o distanță de peste 240 de metri, fiind amplasată pe acoperișul blocului B a proiectului Central District 4 Elemente, situat pe Strada Fizicienilor nr 7, langa parcul Titan din Sectorul 3.

Pista se află la o înălțime de aproximativ 42 metri de sol.

„Este una dintre multele facilitati oferite locuitorilor Central District 4 Elemente, ce este primul proiect #AffordableLuxury din Romania, langa 3.000 mp de spatii comune verzi de promenada, cu cinema exterior, bazine de apa, gratar profesional si zona de entertaiment”, spun reprezentanții Brisk Group.

Central District 4 Elemente este o dezvoltare mixtă certificată Clădire Verde, având 1.700 mp de zona comercială și 200 de apartamente, vândută complet cu 9 luni înainte de finalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole