A fost inaugurată prima pistă de alergare pe o clădire rezidențială din România

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management a inaugurat în Capitală prima pistă de alergare pe un complex de clădiri rezidențiale din România. Aceasta a fost creată după standardele certificate de Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism.

Potrivit managerilor de proiect de la Brisk Group, coordonatorii proiectului, Cătălin Podgoreanu și Călin Sperchez, pista alergare a fost construită în trei săptămâni, la ea muncind o echipă de șase oameni care au avut de acoperit cu 11 tone de tartan o suprafață totală de peste 800 mp.
Investiția se ridică la 150.000 de euro, iar pista de alergare acoperă o distanță de peste 240 de metri, fiind amplasată pe acoperișul blocului B a proiectului Central District 4 Elemente, situat pe Strada Fizicienilor nr 7, langa parcul Titan din Sectorul 3.

Pista se află la o înălțime de aproximativ 42 metri de sol.

„Este una dintre multele facilitati oferite locuitorilor Central District 4 Elemente, ce este primul proiect #AffordableLuxury din Romania, langa 3.000 mp de spatii comune verzi de promenada, cu cinema exterior, bazine de apa, gratar profesional si zona de entertaiment”, spun reprezentanții Brisk Group.

Central District 4 Elemente este o dezvoltare mixtă certificată Clădire Verde, având 1.700 mp de zona comercială și 200 de apartamente, vândută complet cu 9 luni înainte de finalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...