A insultat un jurnalist: Joe Biden – „Ce nenorocit prost” (VIDEO)

Gafă de proporții făcută de președintele SUA, Joe Biden, în timpul unei conferințe de presă la Casa Albă. Acesta a fost filmat în timp ce jignea un reporter al postului conservator de televiziune Fox News, după ce i-a adresat o întrebare despre impactul creşterii inflaţiei.

Jurnalistul jignit este Peter Doocy, un corespodent la Casa Albă cu care preşedintele se contrează cu regularitate. Acestala întrebat pe Joe Biden despre impactul creșterii inflaţiei asupra alegerilor pentru Congresul SUA. „O inflaţie mai mare este un avantaj uriaş”, a răspuns Biden sarcastic peste gălăgia jurnaliştilor care strigau întrebări. „Ce nenorocit prost”, a adăugat preşedintele, crezând că microfoanele sunt închise. Insulta a apărut apoi ca atare în transcrierea reuniunii trimisă luni seară de Casa Albă.

La aproximativ o oră de la acest schimb de replici, Biden l-a sunat pe Doocy pe telefonul mobil şi l-a asigurat că „nu a fost nimic personal” în reacţia sa, a declarat ulterior jurnalistul într-o emisiune la Fox News. Inflaţia îi afectează puternic pe americani, cu zece luni înainte de alegerile de la mijloc de mandat, care se anunţă complicate pentru democraţi.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole