A murit Sinéad O’Connor! Cântăreața avea doar 56 de ani

Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Acum câțiva ani, cântăreața dezvăluia că se luptă cu depresia de 15 ani și a trecut prin mai multe tentative de suicid de-a lungul anilor. Mai mult, Sinéad O’Connor era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis.

Moartea lui Sinéad O’Connor vine la mai bine de un an de zile de când Shane, fiul ei în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022, la scurt timp după ce a fugit din spital.

La momentul respectiv, cântăreața, care și-a schimbat numele în 2018 în Shuhada’ Sadaqat, când a trecut și la islam, își petrecea timpul între comitatul Roscommon, Irlanda și Londra, Anglia. 

Într-un mesaj postat pe Twitter, atunci, cântăreața a făcut publică o fotografie cu fiul ei, ce a fost însoțită de un mesaj: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lumina sufletului meu”.

De asemenea, în timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”.

A anunțat că se sinucide după moartea fiului ei

La o săptămână după moartea fiului ei, și cântăreața a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă. „Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris ea atunci.

Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical. „Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun sasta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Sinéad O’Connor a luptat mai mult de 15 ani cu depresia

În urmă cu trei ani, Sinéad O’Connor își ruga fanii să o ajute cu sfaturi. Într-una din postările sale de pe o celebră rețea de socializare a recunoscut că este înfometată și nu poate să mănânce pentru că suferă de o agorafobie „paralizantă”.

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”, a povestit artista atunci, pe Twitter.

Sinead a revenit pe Twitter următoarea zi pentru a-și asigura fanii că „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

Sinead O’Connor a avut mai multe tentative de sinucidere

Cântăreața Sinead O’Connor suferă de o boală gravă cu care se luptă de 15 ani. Depresia a făcut-o să recurgă în trecut la unele gesturi extreme. Artista a trecut prin mai multe tentative de sinucidere.

Celebra artistă a avut parte și pe plan personal de perioade extrem de zbuciumate. În anul 2011 aceasta s-a despărțit de soțul ei la doar 16 zile de la căsătorie.

Relația se stricase înca din ajunul Crăciunului din anul 2011, din cauza presiunilor făcute de cei din anturajul soțului, potrivit anunțului postat de artista irlandeza.

„Unele persoane din viață lui, care nu m-au întâlnit niciodată, și-au format păreri despre mine pe baza a ce au citit în media”, scria Sinead atunci, potrivit bzi.ro.

Ea amintește și un alt moment care lui Barry nu i-a picat deloc bine: „Am pornit într-o goana sălbatica în căutare de «iarba» pe care s-o fumez în noaptea nuntii, dat fiind că eu nu consum alcool„. Cum toate acestea l-au afectat prea mult, cântareata a decis să-i „redea libertatea„: „O femeie trebuie să fie bucuria soțului ei„, și-a justificat ea decizia.

Sinead O’Connor a fost celebră pentru piesa „Nothing Compares To You”

Snead O’Connor a devenit cunoscută și apreciată în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa „Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Piesa a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video.

De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

Sinead O’Connor a fost abuzată sexual de mama ei în copilărie

O’Connor s-a născut într-o familie dificilă din Dublin pe 8 decembrie 1966. Mai târziu, în viața ei, a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...