A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Publicat: 29 mai 2024, 07:40, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul tragic în care a fost implicat în anii 2000, soldat cu moartea unui om.

Prin anii 2000, Horia Teodorescu era un politician mărunt al PSD-ului de la Tulcea, dar la vremea respectivă, mai mulți băieți cu ochii roată susțin și astăzi că a fost protagonistul unui eveniment tragic.

Misterul accidentului de la Măcin 

La aceea vreme, într-un accident rutier cu un autor necunoscut, o persoană a fost declarată decedată deoarece autorul accidentului, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fugit de la locul faptei. Ulterior, băieții cu ochii roată susțin că a fost descoperit și autorul acestui accident în persoana lui Horia Teodorescu.

„Autovehicul acestuia era deja spălat și curățat de urme, iar descoperirea autorului a rezultat din probele biologice prelevate de pe anvelopele autovehiculului (fire de păr)”, se menționează într-o notă de la acea vreme.

Însă, ceea ce este foarte clar este faptul că investigația realizată de poliție a fost făcută la locul unde s-a produs accidentul de către polițistul Liviu Călin de la Poliția Măcin, iar  inspector șef al IPJ Tulcea era, la acea vreme, Nicolae Baltag.

Numele decedatului este Ali Ixambi, dar, surprinzător, nu există certificatul de deces, nici la Măcin și nici la Tulcea, deși au  fost plătite despăgubiri reprezentanților celui decedat. Dosarul acestui accident soldat cu decesul lui Ali Ixambri  a fost soluționat cu neînceperea urmăririi penale de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea. A fost sau nu Horia Teodorescu sub influența băuturilor alcoolice când s-a produs accidentul de la Măcin? Mister! Dar, un mister care dăinuie la Tulcea  de peste 20 de ani!