A refuzat Chesnoiu să scoată alimente de la rezerva de stat pentru nemți? Cine lansează această ipoteză

Fostul premier Adrian Năstase consideră că este foarte probabil ca anchetarea lui  Adrian Chesnoiu de către DNA să aibă la bază refuzul fostului ministru al Agriculturii de a scoate alimente de la rezervele de stat pentru nemți. Chiar dacă nu are nicio dovadă în acest sens, Năstase crede că este vorba de o variantă care nu poate fi ignorată.

“S-ar putea să fi avut probleme pentru că n-a fost de acord să scoată niște cantități importante din rezervele naționale să le dea pentru Germania … (…), dacă mă întrebați dacă am probe, o să spun că nu, dar cred că este vorba de o coincidență. Probabil că era o coincidență și pratic ce i se reproșează este că a vrut să pună niște oameni buni pe undeva în Timiș pe niște posturi ….A greșit fundamental”, a declarat fostul premier Adrian Năstase la Antena 3.

DNA Timișoara a solicitat ridicarea imunității parlamentare pentru Adrian Chesnoiu, deputat și ministru al Agriculturii, pentru abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității.

Chesnoiu ar fi făcut presiuni asupra subordonaților pentru a-i aranja un post unui apropiat al colegului său de partid, Petre Daea, după cum reiese din referatul DNA prin care s-a cerut ridicarea imunității parlamentare pentru deputatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...