A scos bătrânul din casa în flăcări. Polițistul-salvator a zărit fumul din stradă și a intervenit singur VIDEO

Ionuț Gaboroi, polițist la Serviciul Rutier Neamț, a salvat un bătrân dintr-o casă în flăcări. Aflat în serviciu în localitatea Alexandru cel Bun, marți, el a observat fum negru și dens ieșind de la o casă. A intervenit imediat și a găsit întins în pat un bărbat de 88 de ani. Polițistul este „recidivist” în salvări. În urmă cu patru ani, acesta a salvat două fete, rănite într-un accident rutier în Vrancea, potrivit Sindicatului Europol.

Focul cuprinsese acoperișul casei, în momentul intervenției polițistului. Acesta a scos bătrânul în uliță, înainte ca butelia aflată într-o anexă a casei să explodeze și toată casa să fie cuprinsă de flăcări.

Ulterior au sosit pompierii, care au stins incendiul. Echipajul de pe o ambulanță i-a acordat bătrânului îngrijiri medicale. Victima a avut un atac de panică, atunci când și-a văzut agoniseala de-o viață făcută scrum.

Ionuț Gaboroi, „recidivist”la fapte bune

Polițistul nu este la prima experiență de acest gen. El a salvat două fete, rănite într-un accident rutier în Vrancea, în urmă cu patru ani. De asemena, a salvat și o bătrână căzută pe carosabil, în localitatea Bicaz, județul Neamț.

Sindicatul Europol se arată dezamăgit că IPJ Neamț nu l-a recompensat niciodată pe Ionuț Gaboroi. Sindicaliștii sunt sceptici ca se va schimba ceva.

”Recompensele nu se dau întotdeauna celor care se evidențiază, ci sunt date pe criterii de obediență. Vom propune conducerii instituției ca, la repartizarea salariilor de excelență din luna decembrie, Ionuț să fie printre cei nominalizați, pentru că merită din plin, se arată în postarea sindicatului, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...