Actorii Dragoș Bucur și Dorian Boguță nu au fost lăsați să intre într-un club de lux din Mamaia. Motivul

Sunt ei actori celebri și vedete TV, însă nu și pentru paznicii unui club de fițe din Mamaia. Dragoș Bucur și Dorian Boguță nu au fost lăsați să intre în club, unde voiau să-l caute pe prietenul lor Alexandru Papadopol pentru că nu aveau hainele corespunzătoare. Și nici mașină de lux!

Dragoș Bucur și Dorian Boguță au atentat la imaginea stațiunii Mamaia, duminică seara. Noroc de paznicii vigilenți ai unui club de fițe, care au luat rapid măsuri și i-au îndepărtat de la intrarea în club. Celor doi actori celebri le-a trecut prin minte ca ar fi putut intra în „sanctuarul” bogaților îmbrăcați în haine sport, fără branduri la vedere și abia coborâți dintr-o Dacie 1310.

De fapt, Dragoș Bucur și Dorian Boguță veneau de la filmări și îl căutau pe colegul și prietenul lor Alexandru Papadopol, care se afla în zonă și rămăsese fără baterie la telefon.

„Da, sunt adevărate acele informații. Noi ne întorceam de la o filmare de asta eram așa îmbrăcați. Noi am ajuns în acel club pentru că îl căuatm pe Papi. Nu știam unde este, rămăsese fără telefon mobil. Este o poveste întreagă despre care nu vreau să vorbesc”, a declarat Dragoș Bucur pentru Click!

„Mașina cu care am fost acolo, la acel club, să îl căutăm pe Papi, era tot de la filmare, nu era proprietatea noastră personală”, a mai spus actorul.

Dragoș Bucur și Dorian Boguță sunt actori celebri

Dragoș Bucur a îmbinat atât meseria de actor, cât și cea de prezentator TV, pentru a ajunge la succesul de care se bucură astăzi. În anii 2009 și 2010, Dragoș a câștigat premiul de cel mai bun actor, la gala Gopo. A jucat atât în piese de teatru celebre, precum „Război și pace”, dar și în filme de renume, ce i-au adus succesul de astăzi, precum „Love Building” și „Două lozuri”. Dragoș s-a ocupat chiar și cu dublarea vocii pentru un film de copii.

În plus, prezintă de mulți ani emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV și a făcut parte din juriul emisiunii Românii au talent.

Pe de altă parte, Dorian Boguță a cunoscut celebritatea cu serialul TV „Lombarzilor 8” (2006) și mai târziu cu „Francesca” (2009), care au fost apreciate în întreaga lume, la multe festivaluri de film de prestigiu. În 2009 și-a făcut debutul în regie, cu scurt-metraj „10”, marcând începutul unei serii de scurt-metraje de succes, „De acum încolo” (2012), care a câștigat mai multe premii printre care și premiul pentru cel mai bun scurt-metraj românesc.

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, în filmul „Doua lozuri”, care s-a bucurat de un succes enorm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...