Adolescent din Iași, electrocutat după ce a căzut de pe o pasarelă pe o locomotivă

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Iași, a fost la un pas de tragedie după ce a căzut de pe o pasarelă pe firele electrice, apoi pe o locomotivă și s-a electrocutat.

Incidentul a avut loc în zona pasarelei pietonale din Manta Roşie. La acel moment, băiatul a căzut de pe o pasarelă pietonală pe firele electrice şi pe o locomotivă.

În urma incidentului, băiatul a suferit arsuri de gradul IV pe 80% din suprafaţa corporală, el fiind transportat la Spitalul pentru Copii ”Sfânta Maria” Iaşi.

”Copilul în vârstă de 16 ani era conştient, a suferit arsură prin electrocutare prin contact accidental cu un fir de înaltă tensiune şi cădere de la înălţime. Are arsuri de gradul IV pe o suprafaţă corporală 80%, este intubat oro-traheal şi ventilat mecanic.

Am înţeles că ar fi vrut să sară de pe pasarela pietonală pe un vagon de tren, dar a atins un fir de înaltă tensiune. Martorii l-au găsit inconştient, cu hainele în flăcări. A fost preluat şi tratat iniţial de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

În acest moment este transportat la UPU de la Spitalul de Copii”, a declarat Diana Cimpoeşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...