Afaceristul libanez Mohammad Murad, la al treilea partid într-un an de zile

Publicat: 14 nov. 2023, 14:30, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Afaceristul libanez Mohammad Murad, la al treilea partid într-un an de zile
Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR 

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR. Acesta a participat la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii, alături de ceilalți membrii noi înscriși. Printre aceștia se numără antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, fostul ministru Ilan Laufer și cineastul Sorin Ilieşiu.

”E o zi frumoasa astazi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel putin o data pe saptamana. Din ce in ce mai multi oameni, din ce in ce mai multe formatiuni se alatura partidului AUR, se alatura proiectului AUR. Sunt foarte bucuros ca, pe langa Partidul Republican si Alianta National Taranista, partidul Forta Identitatii Nationale va semna oficial protocolul de asociere in alianta AUR, intr-un pol suveranist autentic. In sala mai sunt reprezentanti din partea Partidului Satul Romanesc si din partea Aliantei Renastere Nationala”, a spus liderul AUR, George Simion, citat de news.ro.

În cadrul conferinței, George Simion a declarat că aşteaptă orice partid politic care împărtăşeşte valorile noastre în rândurile alianţei AUR.

”Sunt bucuros si le multumesc celor care in ultimele saptamani s-au alaturat grupurilor parlamentare, colegilor deputati Calota, Focsa, Florea, colegilor senatori Florean, Maties si Poteca”, a precizat Simion.

”Daca nu erau campanii care sa boicoteze votul in decembrie 2020 am fi ajuns ca astazi sa avem 50 de deputati si 25 de senatori si puteam mult mai usor sa contestam la CCR multe din aberatiile care s-au intamplat in Camera Deputatilor si Senat in ultimii 3 ani. Asa ne-a costat mult mai mult. A trebuit sa facem apeluri publice pentru a iesi romanii in strada, a trebuit fizic, cand a fost nevoie, sa blocam tribuna Parlamentului.

In 2024 avem o sansa pe care nu o putem rata. Ma bucur ca dupa oameni cu adevarat importanti pentru miscarea suveranista din Romania, precum Cristian Terhes, Gheorghe Piperea, astazi in randurile AUR se alatura si domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevarat respectat si de catre mediul de afaceri, si de catre tineri, un segment de electorat la care nu am reusit pana acum sa ne adresam cum trebuie”, a spus liderul AUR.

Mohammad Murad, la al treilea partid

Mohammad Murad a intrat în viața politică în martie 2022, fiind numit președinte executiv al Partidului Ecologist Român. Ulterior, omul de afaceri a ocupat funcția de copreședinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE.

În anul 2020, Mohammad Murad a candidat independent la Primăria Mangalia.