Afirmații șocante în Iran: „Nu te apropia de cei care s-au vaccinat împotriva COVID-19. Au devenit homosexuali”

Un cleric al regimului iranian din orașul sfânt Qom a declarat marți, 9 februarie, că oamenii care se vaccinează devin „homosexuali”.

Ayatolah Abbas Tabrizian a scris pe platforma sa de socializare Telegram, acolo unde are aproape 210.000 de urmăritori: „nu te apropia de cei care au făcut vaccinul anti-COVID-19. Au devenit homosexuali”, potrivit The Jerusalem Post.

Nu este prima dată când clericul iranian are opinii disprețuitoare cu privire la descoperirile medicale din Occident. Anul trecut, a apărut într-un videoclip arzând manualul de medicină Harrison, o carte după părerea sa „irelevantă”.

În timp ce liderul regimului iranian și alți oficiali au primit vaccinul Pfizer, clericul încearcă să sperie oamenii pentru a nu se vaccina împotriva COVID-19, a povestit Sheina Vojoudi, un disident care a reușit să plece din statul islamic.

Țara a executat între 4.000 și 6.000 de homosexuali și lesbiene de la Revoluția iraniană din 1979.

Ministrul iranian de externe, Mohammad Javid Zarif, a justificat execuțiile homosexuale ale regimului său în 2019: „societatea noastră are principii morale și trăim conform acestor principii. Legea trebuie respectată”, a susținut ministrul la acel moment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole