Alertă cu bombă la Târgul de Crăciun de la Călărași

Un bărbat a anunțat, vineri seara, la 112, amplasarea unei bombe în Târgul de Crăciun din municipiul Călărași. Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă, au anunțat polițiștii.

Un bărbat a anunțat vineri seara, la 112, că în în Târgul de Crăciun din Călărași a fost amplasată o bombă. Alarma s-a dovedit falsă, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Călărași, un bărbat a anunțat, vineri seara, la 112, amplasarea unei bombe în Târgul de Crăciun din municipiul Călărași.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă, au anunțat polițiștii.

Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului, iar persoanele care erau prezente la târg au fost evacuate. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Polițiștii fac verificări în vederea identificării persoanei care a făcut apelul și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...