Alertă cu bombă la Târgul de Crăciun de la Călărași

Un bărbat a anunțat, vineri seara, la 112, amplasarea unei bombe în Târgul de Crăciun din municipiul Călărași. Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă, au anunțat polițiștii.

Un bărbat a anunțat vineri seara, la 112, că în în Târgul de Crăciun din Călărași a fost amplasată o bombă. Alarma s-a dovedit falsă, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Călărași, un bărbat a anunțat, vineri seara, la 112, amplasarea unei bombe în Târgul de Crăciun din municipiul Călărași.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă, au anunțat polițiștii.

Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului, iar persoanele care erau prezente la târg au fost evacuate. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Polițiștii fac verificări în vederea identificării persoanei care a făcut apelul și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...