Alertă: Curtea de Conturi scanează ”performanțele” lui Radu Bălănescu de la Spitalul Grigore Alexandrescu

Publicat: 22 mai 2023, 09:30, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Alertă: Curtea de Conturi scanează ”performanțele” lui Radu Bălănescu de la Spitalul Grigore Alexandrescu

La ora actuală, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București este un butoi de pulbere ca urmare a verificărilor efectuate de Curtea de Conturi a României.

Achizițiile din pandemie, în vizorul Curții de Conturi a României

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, avându-l ca manager pe medicul Alexandru Ulici, dar condus, în realitate, de ani de zile, de așa zisul șef al masonilor din România, directorul medical Radu Ninel Bălănescu, dovedit plagiator, este scanat de către o echipă a Curții de Conturi a României. Descinderea auditorilor de conturi a generat o tensiune fără precedent în rândul cadrelor medicale, dar și a celorlalți angajați. Potrivit informațiilor noastre, Curtea de Conturi a României a solicitat o mulțime de documente despre achizițiile făcute de spital, în special pe perioada pandemiei de COVID 19.

Radu Bălănescu, plagiatorul medical de top de la Spitalul Grigore Alexandrescu

De fapt, PUTEREA a semnalat la vremea respectivă o serie de inginerii și aranjamente țesute de Radu Ninel Bălănescu în acest spital (https://www.puterea.ro/exclusiv-scandal-urias-in-sanatate-spitalul-controlat-de-seful-masonilor-din-romania-a-efectuat-ilegal-luni-de-zile-teste-covid-19/). De asemenea, PUTEREA a mai semnalat faptul că directorul medical de la Spitalul Grigore Alexandrescu, controversatul așa zis șef al masonilor, Radu Ninel Bălănescu, are teza de doctorat plagiată 97% (https://www.puterea.ro/teza-de-doctorat-a-doctorului-radu-ninel-balanescu-este-plagiata-in-proportie-de-97/), iar UMF Carol Davila București a confirmat plagiatul (Radu Ninel Bălănescu, directorul Spitalului Gr. Alexandrescu, confirmat ca plagiator de UMF Carol Davila.).