Alertă la Ministerul Transporturilor. „Săgeata” lui Mîndrescu se spovedește la DNA. Tic-tac Mîndrescule!

Începerea urmăririi penale de către DNA față de cei doi directori de la CFR SA – Ion Alexandru Simu și Petru Ceșa, a băgat în fibrilație gașca lui Sorin Grindeanu de la Ministerul Transporturilor, în frunte cu sforarul șef Bogdan Mîndrescu.

Aranjamentul lui Mîndrescu pentru Simu, susținut și garantat de Consiliul de Administrație de la CFR SA

DNA a început ieri urmărirea penală față de directorul general interimar al CFR SA, Ion-Alexandru Simu, pentru ”instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit” și ”instigare la uzurparea funcției, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

Tot ieri, DNA a început urmărirea penală și față de mâna dreaptă a lui Simu, directorul general adjunct tehnic, Petru Ceșa, botezat de ceferiști ”Colectorul”, pentru ”abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată” și ”uzurparea funcției, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

Numai că ceea ce se știe mai puțin în spațiul public este că sforarul șef Bogdan Mîndrescu era ”tătucul” lui Simu, adică era săgeata acestuia care executa orbește toate comenzile controversatului secretar de stat. Însă, s-a cam uitat aranjamentul de tip mafiot din septembrie 2022 făcut de Grindeanu și Mîndrescu pentru menținerea lui Simu.

PUTEREA a semnalat la acea vreme că profesorul Gabriel Popa, prodecanul Facultății de Transporturi, Departamentul Material Rulant de Cale Ferată, din cadrul Universității Politehnice din București, a fost dat afară din Consiliul de Administrație de la CFR SA pentru că a refuzat să-i prelungească mandatul de director general la CFR SA a lui Ion Simu Alexandru (Scandal uriaș la Ministerul Transporturilor: Președintele CA de la CFR SA a fost revocat pentru a fi salvat omului lui Grindeanu).

Ulterior revocării profesorului Gabriel Popa, cei cinci membri ai Consiliului de Administrație, în frunte cu noul președinte Constantin-Gabriel Bunduc, ajuns secretar de stat la Ministerul Transporturilor doar pentru că este omul baronului PSD de Bacău Dragoș Benea, l-a reînscăunat la conducerea companiei CFR SA pe… Ion Alexandru Simu.

Mîndrescu, tic-tac, tic-tac…

Așadar, tot un aranjament marca Mîndrescu că deh… doar el a aranjat și aranjează toate bordurile administrative de la entitățile de sub tutela Ministerului Transporturilor.

Acum, Simu ”săgeata” lui Mîndrescu, dar și colectorul acestuia, se spovedesc la DNA Timișoara, ceea l-a băgat în fibrilații pe sforarul șef al Transporturilor și nu numai. Oare acum mai ciocănește cineva la ușa sforarului șef de la Transporturi sau se va da ușa de perete?

8 COMENTARII

 1. Mindrescu spune peste tot ca Simu e omul lui Grindeanu și ca n are nicio treaba! Dar faptul ca Petre ii face cadouri scumpe , iar Petre Ungureanu era colector pt Simu, oare nu are treaba! Sa spună și ce combinații au acest trio infracțional Mindrescu-Ungureanu-Simu.
  Simu era toată ziua in birou la Mindrescu!
  Bogdanele, u știi cât ai încasat de la Simu! Du te tu primul inainte sa se ducă Ungureanu ca el sigur se va duce cum s a mai dus sa dea in primire! TIC TAC

 2. Ce-ai făcut mă nene mă?Ja la căruță neamule că s-a furat cam multe. Simule ai dat-o de gard. Ceșa ești ultima spiță la roata carului. Și amândoi cu Mandrescu în frunte va duceți la mititica din cauza unei salariate al cărui soț este cu stele albastre. În loc să o aveți voi la mâna, ați dat cu oistea în gard, că le arătați voi ăstora de scuipă la presă, etc, și acum va arăta ea ce rahat ați făcut. Bravo băieți. O fi adevărat acum când se zice ca „ardealu-i fruntea și banatu-i mintea”? Voi amândoi sunteți de râs. Iar pe Grindeanu îl doare in moț de voi. Mâine, poimâine o vedem pe madame Călina Ruxandra, CEO LA CFR SA. Că să vedeți cât v-ați înșelat în privința femeilor. AMĂRÂȚILOR

 3. Mindrescu îl va da in primire pe Grindeanu pt ca și asa se visează Ministrul Transporturilor!
  Nu va avea nici ezitare din dorința de a și atinge scopul. In cercuri restrânse spune ca îl are la mâna pe Grindeanu, inainte sa se întâmple asta!
  Poate îl împinge de la spate ai sustinatorul lui!!!

 4. Mindrescu ar trebui audiat sa spună cum a ajuns el secretar de stat și ce îl recomanda!!
  El fiind secrete de stat pe Aviație ce tot avea de discutat cu Simu atât la el birou cât și in afara biroului, prin oraș!
  Ar mai trebui întrebat dacă i a făcut recomandări lui Simu de persoane sau firme, și cum s au finalizat…
  El se ocupa de numiri pe bani inclusiv la CFR
  Cum s au făcut numirile in CA la autoritate inclusiv el, cand nu s a respectat legea privind experiența similară in domeniul de activitate! O ilegalitate crasa care a semnat o și Grindeanu, Mindrescu asigurând ul ca totul e Ok pt ca trebuia sa îl numească și pe el pe 4 ani
  Doar aceasta speța dacă e documentata ii ia DNA UL pe toti!!!!

 5. De Petre Ungureanul ar trebui sa va fie frica! Denunțătorul de serviciu…
  Dacă se apuca sa vb și va vb se duce și Și-mi și Mindrescu garantat
  Și el va vorbi pt ca toate drumurile duc la el
  Nu i asa Bogdane? Nu ți ai dat tu girul ca e Ok sa fie Director General la GEIP cand l a propus Simu?
  Asta nu mai trafic de influența???

 6. Ar trebui ca DNA sa intre la Regionala CFR INFRA BUCUREȘTI și sa ia toate contractele date fără procedura de licitație și atribuiri directe, toate cu încălcarea flagranta a legii!
  Toti directorii de acolo formează un grup infracțional organizat, toti fiind conduși pe Petre Ungureanu prin marioneta Cristi Ungurean directorul pe hartie al Regionalei
  Toate combinațiile făcute cu girul lui Mindrescu…
  Angajații de aici sunt terorizați de acest Petre de ani de zile și amenințati ca sunt dați afara…
  Dacă sunt chemați doar sa povestească ce li se cere se duc infractorii ăștia secole l pușcărie…
  Va rugam faceți ceva!!!

 7. Ii doare fix la 2m in fata P…
  Oamenii sunt milionari real
  Nu trebuie sa mai muncească 5 generații
  Din păcate pt ei se vor duce doar ei, deși i au făcut și pe alții milionari
  Asta dacă nu dau in primire sa scape..
  Dacă ii vedem liberi o sa știm măcar cine va fi stresat
  Tic tac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole