Alertă la RAR. Oamenii baronului Iulian Dumitrescu „Lamborghini” sunt în… aer

Publicat: 13 iun. 2024, 08:08, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Alertă la RAR. Oamenii baronului Iulian Dumitrescu „Lamborghini” sunt în... aer

Pierderea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean Prahova de către baronul PNL Lamborghini, Iulian Dumitrescu, a generat o panică fără precedent în rândul unor directori de la Registrul Auto Român (RAR) impuși de acesta.

 

Baronul PNL Iulian Dumitrescu „Lamborghini”, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, a pierdut detașat alegerile pentru șefia Consiliului Județean Prahova. Însă, acest eșec al baronului Lamborghini a zguduit din temelii conducerea Registrului Auto Român (RAR). De ce? Pentru că directorul general Mihai Alecu „Pufu”, directorul economic Alina Niță și directorul de la Infrastructură, Ion Tănase, dar și mulți șefi și șefuleți de la RAR au fost susținuți și promovați de către Iulian Dumitrescu.

Acum, baronul Lamborghini este istorie, fapt pentru care cei susținuți de el au început să aibă insomnii, mai ales că oamenii de la Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu continuă să „sape” și mai adânc la RAR. Ca atare, protejații lui Iulian Dumitrescu, în special Mihai Alecu „Pufu”, Alina Niță și Ion Tănase- ginerele lui Vasile-Viorel Grigore, patronul de la Taverna Gruia din Călărași, au început să-și caute susținere, fără succes, pe la anumiți lideri PNL și chiar PSD. Oare ce are de zis sforarul șef al Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, cel care conduce de fapt RAR-ul?