Alertă și în Teleorman. Mai mulți primari sunt așteptați la DNA în cazul Bădălău

Scandalul reținerii baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău a băgat în fibrilații cam pe toți primarii din Giurgiu, dar și pe unii edili din județul …Teleorman.

PUTEREA a semnalat imediat după reținerea baronului Niculae Bădălău că aproape toți primarii din județul Giurgiu și-au căutat avocați care să-i reprezinte în cazul audieri lor la DNA .

Însă, reținerea lui Niculae Bădălău a produs trepidații și în rândul edililor din județul Teleorman. De ce? Pentru că de a lungul timpului Niculae Bădălău și fostul lider PSD Liviu Dragnea au fost ca frații.

Ca atare, baronul de Giurgiu a derulat numeroase afaceri în mai multe localități din Teleroman, iar firmele lui Dragnea, în special Tel Drum, au încasat bani din afacerile făcute în Giurgiu. Un rol important în derularea afacerilor lui Bădălău în Teleorman l-a jucatAgenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia prin intermediul căreia firmele familiei Bădălău au încasat sume mari de bani prin lucrările finanțate în acest județ prin Ministerul Dezvoltării, mai ales prin PNDL 1 și PNDL 2, dar și destul de multe fonduri eurpene.

Potrivit informațiilor noastre, vreo opt sau chiar zece primari din județul Teleoman se așteaptă să fie chemați la DNA unde să explice cum au ajuns să deruleze afaceri cu firmele familiei Bădălău. De asemenea, este așteptat la DNA și șeful Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea.

Citește și Niculae Bădălău – Mărirea și decăderea unui cap de MAFIE

16 COMENTARII

    • Poate va fi chemat și fostul primar din Crângeni ca să explice cum de figurează strada Mare că fiind asfaltată.
      În momentul de față Strada Mare este cu piatră care atunci când plouă se transformă în mocirlă.

  1. Ce să mai comentam !? Acest buboi trebuia spart de pe vremea lui Drsgnea și ai lui acoliți puși pe funcții mari cu răspundere 0/pregătire 0 și competență la fel.De acești inși s răspuns Dragnea nu că el era vreun competent și priceput la cum se fura cu acte-n regulă .ACEASTA ESTE SOARTA PE CARE O MERITAM TOTI PENSIONARII CU CONTRIBUTIVITATE DUPA 40 DE ANI DE MUNCĂ SI CHIAR MAI MULT.

  2. Ptr pensionari nu aveți banii necesari,dar la funcționării publici care mai si fură de rup au bani.Astia sunt parlamentarii.guvernantii, funcționării publici si din sănătate care ne bagă în faliment. Rusineeee lor!

  3. Badalau a fost numit vice la Curtea de conturi cu derodare !! Ce-o cauta un inginer la o institutie financiara asa de specializata ?? In viata lui nu a lucrat cu conturi, nu stie cum functioneaza un cont, dar este SEF LA CURTEA DE CONTURI!!! Ce prosti suntem ca suportam asa netrebnicii! Ne mai miram ca merg lucrurile prost! Cu asa oameni/ badalai am ajuns o colonie!! Mai vreti progres? Ioha progres!!!

  4. Noi munceam și plăteam taxe și impozite să aibă GABI BADALAU bani de cluburi și vacanțe exotice cu toate femeile frumoase din România,nu trebuie sa ne bucure faptul ca este arestat,ar trebui confiscat absolut toate averile lor și rudele lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole