Niculae Bădălău – Mărirea și decăderea unui cap de MAFIE

Sute de invitați, vedete și politicieni, manele, femei frumoase, băutură scumpă și mâncare din belșug, așa arătau, până deunăzi chiolhanurile baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău. Doar că ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar acum asistăm la decăderea unui cap de MAFIE. În loc să petreacă alături de Florin Salam, Niculae Bădălău își serbează onomastica în spatele gratiilor.

Pentru baronul de Giurgiu nu a contat niciodată că e post, că e sărăcie în țară sau că e pandemie. El știa un singur lucru: este Sfântul Nicolae, deci este ziua lui onomastică și trebuie tratată cu mare tam-tam. Colegii de partid, care acum se dezic de el, erau mai toți la chefurile lui Bădălău. La fel și maneliștii. Florin Salam era, de departe, unul dintre preferații lui Bădălău.

Sfântul Nicolae din acest an îl prinde, însă, pe Bădălău, în arest. A fost dat în gât pentru traficul de influență de care abuza și, fostul ministru, lider PSD și vice-președinte la Curtea de Conturi, a fost arestat și reținut preventiv, pentru 30 de zile.

Așa că, diseară, în loc să facă mare chef, va petrece, impropriu spus, în celula de la Arestul Capitalei.

Bădălău a încălcat restricțiile pandemiei și a chefuit de Sfântul Nicolae

În urmă cu doi, ani, când toți românii erau obligați să poarte mască de protecție, să păstreze distanța și să completeze formulare și dacă ies din casă pentru a-și cumpăra o pâine, Niculae Bădălău a sfidat complet restricțiile și nu a ținut cont de pandemia de Covid-19. A organizat un chef cu ocazia Sfântului Niculae dar și pentru înscăunarea recentă de la Curtea de Conturi a României.

Atmosfera a fost întreținută permanent de către Florin Salam și trupa sa de maneliști, iar dedicațiile pe bani mulți au curs pe bandă rulantă toată seara. „Pentru nașul Bădălău”, „Pentru marele șef de la Curtea  de Conturi”, „Pentru cel mai mare barosan”, au fost cele mai frecvente dedicații anunțate de Florin Salam.

Nici vorbă de respectarea regulilor de prevenire și combatere a epidemiei de COVID 19, adică a fost un chef în toată regula ca-n vremurile bune. Petrecere s-a spart în zori, cu invitații ieșind veseli nevoie mare din vila lui Bădălău și cu maneliștii mulțumiți că au plecat cu buzunarele pline.

Dedicație jignitoare de la Bădălău pentru Diasporă

Bădălău a rămas în amintirea românilor cu o gafă memorabilă de la unul dintre chiolhanurile sale. În august 2018, după mitingul diasporei din Piața Victoriei, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere de la restaurantul său din Bolintin Vale alături de un lăutar care îi dedica o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: “Să vină Diaspora, că noi ne pi..ăm pe ea”.

Înregistrarea de la vremea respectivă a creat mari prejudicii de imagine Partidului Social Democrat, pentru că a creat o adevărată revoltă a românilor din Diaspora.

Nunți de milioane de euro pentru copiii lui Bădălău

Niculae Bădlău are doi copii – Sabina și Gabi. Ambii au  avut parte de nunți grandioase, estimate la foarte multe sute de mii de euro. Recent, înainte ca tatăl său să fie arestat, fiul său, recent divorțat de prima nevastă, spunea că plănuiește, alături de iubita sa, Bianca Drăgușanu, o nuntă de peste un milion de euro.

Sursă foto: Facebook

Cum i s-a înfundat lui Bădălău

Niculae Bădălău este acuzat că a făcut intervenții și presiuni pentru ca firmele copiilor săi să obțină contracte foarte avantajoase, finanțate din bani publici. Bădălău a fost reținut, în seara de 28 noiembrie de către procurorii DNA, pentru 24 de ore, într-un dosar de corupție, de dare de mită și de trafic de influență. Bădălău ar fi făcut intervenții și presiuni pentru ca firmele copiilor săi să obțină contracte foarte avantajoase. A doua zi, judecătorii Curții de Apel București au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ieri, foștii colegi de partid ai lui Bădălău, împreună cu toți parlamentarii, au votat, în unanimitate, demiterea lui Niculae Bădălău din funcția de președinte al Comisiei de Audit a Curții de Conturi a României, poziție pe care a ocupat-o deși la bază are studii de sub-inginer.

Citește și Bădălău, amenințări în stil mafiot către jurnaliștii PUTEREA (AUDIO EXCLUSIV)

 

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...