Alexandru Rafila: „Subiectul distribuirii pastilelor de iodură de potasiu a fost politizat”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, spune că subiectul distribuirii pastilelor de iodură de potasiu a fost politizat în ultimele zile și că mulți medici de familie au eliberat rețete, fără nici un fel de probleme.

„Să știți că numeroși medici de familie din țară eliberează rețete. Din păcate, subiectul e foarte politizat. Dar cred că trebuie să lăsăm politica deoparte și să răspundem interesului pacienților. Nu mâine, dar într-un interval rezonabil”, a declarat ministrul Sănătății pentru Europa FM.

Răspunsul ministrului Rafila vine după ce, în ultimele zile, mai mulți medici de familie au fost nemulțumiți de faptul că pacienții au luat cu asalt cabinetele medicale ca să ceară rețetele pentru iodura de potasiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...