Bărbatul care a lansat amenințarea cum bombă de la Primăria Pitești, cercetat pentru șantaj

O ameninţare falsă cu bombă care viza sediul Primăriei Piteşti a fost făcută sâmbătă seară, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea autorului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„La Poliţia Locală Piteşti a fost primit un apel telefonic, iniţiatorul acestuia afirmând că dacă nu îi va fi virată o sumă în euro în cont, va arunca în aer primăria. Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

A fost întocmit dosar penal pentru şantaj, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane.

„Verificările continuă, pentru identificarea persoanei apelante şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...