Bărbatul care a lansat amenințarea cum bombă de la Primăria Pitești, cercetat pentru șantaj

O ameninţare falsă cu bombă care viza sediul Primăriei Piteşti a fost făcută sâmbătă seară, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea autorului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„La Poliţia Locală Piteşti a fost primit un apel telefonic, iniţiatorul acestuia afirmând că dacă nu îi va fi virată o sumă în euro în cont, va arunca în aer primăria. Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

A fost întocmit dosar penal pentru şantaj, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane.

„Verificările continuă, pentru identificarea persoanei apelante şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...