Americii i „s-a pus pata” pe Covid: De unde vine?

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a îndemnat serviciile americane de informaţii să îşi dubleze eforturile” pentru a explica originea virusului SARS-CoV-2 şi a cerut un raport în termen de 90 de zile.

Mult timp respinsă de majoritatea experţilor, teoria unui accident de laborator la Wuhan, în China, a revenit în forţă în ultimele săptămâni în dezbaterile de la Washington.

Americanii și aliații vor face presiuni asupra regimului de la Beijing pentru a accepta o “anchetă internaţională completă, transparentă şi bazată pe dovezi”.

Primele cazuri de Covid au fost identificate la sfârşitul anului 2019 la Wuhan, înainte ca virusul să se răspândească pe tot globul şi să ucidă aproximativ 3 milioane și jumătate de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...