Ana Birchall, mesaj dur pentru cei care au pierdut alegerile locale: Recunoaște-ți când lupta s-a terminat

Publicat: 28 sept. 2020, 17:45, de Mădălina Bălăceanu, în ALEGERI , ? cititori
Ana Birchall, mesaj dur pentru cei care au pierdut alegerile locale: Recunoaște-ți când lupta s-a terminat
ana birchall

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a transmit un mesaj politicienilor care au pierdut alegerile locale din acest an. Birchall spune că cei care au pierdut alegerile ar trebui să facă un pas în spate și să analizeze motivele pentru care nu au fost aleși de către români, iar abia apoi să îi atace pe cei care au câștigat.

Fostul ministru al Jutiției îi critică pe cei care continuă să-și atace adversarii politici, chiar dacă au pierdut alegerile locale.

Se spune ca „Învingătorul e preocupat de victorie, învinsul e preocupat de învingător”. În viață este important să câștigi, dar este important și să știi să pierzi cu eleganță. În aceste zile post-electorale, să ne uităm în jurul nostru cu respect dar și cu reale așteptări spre învingători, dar să ridicăm și o sprânceană către cei care nu au învățat să piardă și arată o lipsă crasă de caracter continuând să arunce cu noroi în adversarii politici. Oameni buni, recunoașteți când lupta s-a terminat și opriți-vă puțin să analizați ce ați greșit în ochii electoratului și de ce nu ați fost voi votați. Asumați-vă greșelile și abia apoi puteți să reîncepeți lupta politică, daca țineți morțiș. Cei ce nu vor învăța această lecție dureroasă, vor ajunge mai devreme sau mai târziu pe fărașul istoriei”, susține Ana Birchall, printr-o postare pe Facebook.

Citește și: