Anca Dragu: Am putea face o comisie specială pentru evaluarea rapoartelor Curții de Conturi (VIDEO)

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că doreşte ca, împreună cu Curtea de Conturi, să pună la punct o procedură prin care rapoartele acestei instituţii să fie evaluate la nivelul unei comisii speciale parlamentare, astfel încât acestea „să aibă mai multă forţă” şi un rezultat „mai eficient”.

„Am discutat cu preşedintele Curţii de Conturi şi vrem să punem la punct o procedură prin care aceste rapoarte ale Curţii de Conturi să fie dezbătute, însuşite, să aibă un circuit la nivelul Parlamentului, al Senatului, în special. Am putea face printr-o comisie specială o evaluare a rapoartelor dumnealor şi să dăm mai multă forţă acestor rapoarte. E vorba de procedură. Procedura bate mentalitatea, regula. Veţi vedea că într-un an vom operaţionaliza acest flux al informaţiei şi rapoartele Curţii de Conturi vor avea un rezultat mai eficient”, a afirmat Dragu, la postul B1 TV, întrebată despre practica potrivit căreia rapoartele Curţii de Conturi în diverse domenii sfârşesc uitate în sertare. 

Anca Dragu a participat la emisiunea Drumurile Noastre de la B1TV, pe care o puteți urmări mai jos.

1 COMENTARIU

  1. Curtea de conturi nu numai să constate nereguli și să întocmească rapoarte, că nu este îndeajuns,ci să dea și amenzi și soluții de recuperare a pagubelor produse!de ce să știu dacă nu recuperez!?!mai bine nu mai știu!?! aveți frânturi mari de logică domnilor,sau doar vă faceți că vă pasă, că așa e la guvernare!o opinie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...