Anchetă la spitalul din Deva: Un pacient a fost operat pe partea greșită a capului

La Spitalul Județean din Deva au fost lansate acuzații de malpraxis după ce un pacient a fost operat pe partea greșită a capului.

Un neurochirurg ar fi intervenit inițial pe partea opusă a craniului, după care a realizat operația pe partea corectă, unde pacientul avea un hematom.

Reprezentanții spitalului au depus o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă, în urma sesizării făcute de către familia pacientului.

Rudele au aflat după operație că medicul a făcut incizia în partea greșită a craniului. Pacientul a avut de suferit în urma intervenției.

Anchetatorii iau declarații de la toate părțile implicate în incident. Polițiștii vor să descopere ce anume a condus la aceast greșeală.

De asemenea, este așteptată și o expertiză medico-legală în acest caz, iar anchetatorii vor ajunge, în final, la o concluzie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...