Anchetă ucraineană: Deputat mort după ce i s-a făcut rău într-un taxi

Unui parlamentar ucrainean implicat într-o anchetă de corupție din sectorul apărării i s-a făcut rău și a murit într-un taxi vineri dimineață, a anunțat poliția într-un comunicat de presă, citat de Reuters.

Autoritățile au ordonat o examinare medico-leagală pentru stabilirea cauzei decesului. Anton Poliakov, în vârstă de 30 de ani, a fost ales în parlamentul Ucrainei pe listele partidului Servitorul Poporului, dar a devenit apoi independent. ”Preliminar, poliția a stabilit că bărbatului i s-a făcut rău într-un taxi, medicii din echipajul de urgență au încercat să-l reanimeze, dar i-au pronunțat decesul”, se spune în comunicatul de presă citat. Procuratura generală a transmis că Poliakov a fost găsit inconștient pe bancheta din spate a unui taxi oprit de un echipaj de poliție pentru că încălcase codul rutier.

Șoferul este interogat de anchetatori

Șoferul taxiului a declarat că pasagerul său urcase în mașină din apropierea unei stații de autobuz și apoi i s-a făcut rău, plângându-se că îi este greață. ”Bunuri de valoare, documente, un telefon mobil și bani au fost descoperite și confiscate”, au comunicat procurorii.

Taxiul a fost ridicat pentru a fi examinat, iar șoferul este interogat de anchetatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole