Anchetă ucraineană: Deputat mort după ce i s-a făcut rău într-un taxi

Unui parlamentar ucrainean implicat într-o anchetă de corupție din sectorul apărării i s-a făcut rău și a murit într-un taxi vineri dimineață, a anunțat poliția într-un comunicat de presă, citat de Reuters.

Autoritățile au ordonat o examinare medico-leagală pentru stabilirea cauzei decesului. Anton Poliakov, în vârstă de 30 de ani, a fost ales în parlamentul Ucrainei pe listele partidului Servitorul Poporului, dar a devenit apoi independent. ”Preliminar, poliția a stabilit că bărbatului i s-a făcut rău într-un taxi, medicii din echipajul de urgență au încercat să-l reanimeze, dar i-au pronunțat decesul”, se spune în comunicatul de presă citat. Procuratura generală a transmis că Poliakov a fost găsit inconștient pe bancheta din spate a unui taxi oprit de un echipaj de poliție pentru că încălcase codul rutier.

Șoferul este interogat de anchetatori

Șoferul taxiului a declarat că pasagerul său urcase în mașină din apropierea unei stații de autobuz și apoi i s-a făcut rău, plângându-se că îi este greață. ”Bunuri de valoare, documente, un telefon mobil și bani au fost descoperite și confiscate”, au comunicat procurorii.

Taxiul a fost ridicat pentru a fi examinat, iar șoferul este interogat de anchetatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...